تحقیق رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

تحقیق رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی تحقیق رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

دسته : هوش مصنوعی

فرمت فایل : pdf

حجم فایل : 3530 KB

تعداد صفحات : 160

بازدیدها : 434

برچسبها : هوش مصنوعی معادله مارکوف الگوریتم ژنتیک منطق فازی

مبلغ : 9500 تومان

خرید این فایل

دانلود پروژه تحقیقاتی بررسی رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

معرفی پروژه تحقیقاتی بررسی رابطه هوش مصنوعی، معادله مارکوف، ژنتیک و منطق فازی

بسیاری از دانشمندان و اندیشمندان میل به تکامل را مهمترین عامل پیشرفت دستگاه آفرینش و انسان می دانند. هر پدیده ای را که بنگرید یک مسأله جستجو و تصمیم گیری می باشد در جهان حال و گذشته نیز انسانها به صورت مداوم در پی راه حل های برای آسان سازی کارها و بالا بردن کیفیت کار خود بوده و هستند. در پی تلاشهای بشریت و پیشرفت روزمره علم و تکنولوژی بشریت به راهکارهای جدیدی دست یافته که علاوه بر کنترل کیفیت و آسان سازی به دنبال وسیله یا ابزاری هستند تا همانند انسان بتواند کارها را انجام دهد و قدرت تصمیم گیری داشته باشد...

در این عرصه دانش هایی مانند ریاضیات ژنتیک و بسیاری علوم نیز نقش دارند در این تحقیق به رابطه هوش مصنوعی ژنتیک منطق فازی و رابطه مارکوف اشاره شده و هر کدام را تا حدی به اختصار توضیح داده شده است. با استفاده از ترکیب این عناصر ربات می تواند تصمیم گیری بهتر و دقیقتری نسبت به مسائل داشته باشد و نتیجه و بازدهی بهتری را در پی داشته باشد. به عنوان مثال در کاربردهای پزشکی نحوه تصمیم گیری از اهمیت بسیار والایی برخوردار است که سیستم بایستی با دقت فراوان بهترین تصمیم و پاسخ را ارائه دهد.

هوش مصنوعی چیست؟

هوش مصنوعی یا هوش ماشینی را باید عرصه پهناور تلاقی و ملاقات بسیاری از دانشها علوم و فنون قدیم و جدید دانست. ریشه ها و ایده های اصلی آن را باید در فلسفه زبان شناسی ریاضیات روان شناسی نورولوژی و فیزیولوژی نشان گرفت و شاخه ها فروع و کاربردهای گوناگون و فراوان آن را در علوم رایانه علوم مهندسی علوم زیست شناسی و پزشکی علوم ارتباطات و زمینه های بسیار دیگر

هوش مصنوعی به هوشی که یک ماشین از خود نشان می دهد و یا به دانشی در کامپیوتر که سعی در ایجاد آن دارد گفته می شود بیشتر نوشته ها و مقاله های مربوط به هوش مصنوعی آن را دانش شناخت و طراحی عاملهای هوشمند تعریف کرده اند یک عامل هوشمند سیستمی است که با شناخت محیط اطراف خود شانس موفقیت خود را بالا میبرد جان مکارتی که واژه هوش مصنوعی را در سال 1956 استفاده نمود آن را دانش و مهندسی ساخت ماشینهای هوشمند تعریف کرده است. تحقیقات و جستجوهایی انجام شده برای رسیدن به ساخت چنین ماشینهایی مرتبط با بسیاری از رشته های علمی دیگر می باشد مانند علوم رایانه روان شناسی فلسفه عصب شناسی علوم، ادراکی، تئوری کنترل احتمالات بهینه سازی و منطق.

منطق فازی

منطق فازی در واقع تکامل یافته و عمومی شده منطق کلاسیک است در منطق کلاسیک که منطق دو ارزشی است هر گزاره می تواند درست یا نادرست باشد در حالی که در منطق فازی که منطق چند ارزشی است و ارزش درستی هر گزاره می تواند عددی بین صفر و یک باشد. لذا قضاوت تقریبی و نادقیق با به کارگیری منطق فازی ممکن می شود.

ژنتیک

ژن شناسی یا ژنتیک بخشی از دانش زیست شناسی است که به وراثت و تفاوتهای جانداران می پردازد. به وسیله قوانین و مفاهیم موجود در این علم می توانیم به همانندی یا ناهمانندی دو اندامگان نسبت به یکدیگر پی ببریم و بدانیم که چگونه و چرا چنین همانندی یا ناهمانندی در داخل یک جامعه گیاهی و یا جامعه جانوری بوجود آمده است. دانش ،ژن شناسی دانش جابجایی داده های زیستی از یک یاخته به یاخته ای دیگر و یا از پدر و مادر به نوزاد و نسلهای آینده می باشد ژنشناسی با چگونگی این جابجایی ها که باعث نشانگانها دگرگونی ها و همانندیها در اندامگانها می باشد سر و کار دارد. دانش ژنشناسی به سرشت فیزیکی و شیمیایی این داده ها نیز می پردازد.

آشنایی با مدل مارکوف

یکی از مسائلی که در پردازش سیگنال توجهات را به خود معطوف نموده است مدلسازی سیگنال است. انتخابهای مختلفی برای مدل کردن سیگنال و خصوصیات آن وجود دارد از یک دیدگاه می توان مدلهای سیگنال را به دو دسته مدلهای معین و مدلهای آماری تقسیم بندی نمود مدلهای معین عمدتا برخی خواص شناخته شده سیگنال را مورد استفاده قرار می دهند در این حالت تشکیل مدل سیگنال سرراست است و تنها کافی ست مقادیر پارامترهای مدل تخمین زده شود در مدلهای آماری سعی در ایجاد مدل با استفاده از خواص آماری سیگنال است مدلهای گاوسی زنجیره مارکوف و مدل مخفی مارکوف از جمله این روشها هستند. فرض اساسی در مدلهای آماری این است که می توان خواص سیگنال را به شکل یک فرآیند تصادفی پارامتری مدل نمود مدل مخفی مارکوف در اواخر دهه 1960 میلادی معرفی گردید و در حال حاضر به سرعت در حال گسترش دامنه کاربردها می باشد دو دلیل مهم برای این مساله وجود دارد. اول اینکه این مدل از لحاظ ساختار ریاضی بسیار قدرتمند است و به همین دلیل مبانی نظری بسیاری از کاربردها را شکل داده است. دوم اینکه مدل مخفی مارکوف اگر به صورت مناسبی ایجاد شود می تواند برای کاربردهای بسیاری مورد استفاده قرار گیرد.

ساختار پایان نامه

فصل اول کلیات تحقیق را شامل می شود

در این تحقیق ابتدا در فصل دوم به بررسی کلی هوش مصنوعی پرداخته و آن را تشریح می کند. سپس در فصل سوم به الگوریتم ژنتیک و جزئیات آن مطرح شده است. در فصل چهارم به تشریح منطق فازی نحوه کار و نحوه بکار گیری و جزئیات آن می پردازد در فصل پنجم مدل مخفی مارکوف و الگوریتم های آموزش بررسی شده و در نهایت در فصل ششم به بررسی و مقایسه منطق فازی شبکه های عصبی و مدل سازی اشاره شده است.

خرید و دانلود آنی فایل

به اشتراک بگذارید

Alternate Text

آیا سوال یا مشکلی دارید؟

از طریق این فرم با ما در تماس باشید